AlexaPunk Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 (edited) Hello all! Am nevoie de o mica indrumare. Folosesc de ceva timp un head de bass vintage de la Hohner, PB250. Ieri am avut minunata neplacere ca in timpul repetitiilor sa se opreasca dintr-o data. Nu se mai aprinde nici becul de pe butonul de On/Off. L-am luat initial cu gandul sa-l restaurez, dar l-am si folosit la repetitii Aveti cumva cunostinta de cineva prin jurul orasului Oradea care sa se priceapa la reparatii de head-uri vintage? Multumesc anticipat! Edited November 11, 2022 by AlexaPunk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dicu Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Incearca prima oara schimbatul sigurantei. In spatele statiei, arata ori asa https://www.premierguitar.com/media-library/some-fuse-holders-are-integrated-with-the-line-cord-receptacle-and-require-a-small-flathead-screwdriver.png?id=28141710&width=980 ori asa https://www.ampworks.co.uk/wp-content/uploads//2014/09/ht-fuse.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltan P. Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 salut , este un meserias in Oradea care se ocupa cu reparatii de ampuri ,orgi ,si.....ce mai e electronic. Il cheama Imi ,vrei nr. de tel. a lui ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexaPunk Posted November 28, 2022 Author Share Posted November 28, 2022 On 11/11/2022 at 23:12, Zoltan P. said: salut , este un meserias in Oradea care se ocupa cu reparatii de ampuri ,orgi ,si.....ce mai e electronic. Il cheama Imi ,vrei nr. de tel. a lui ? Momentan încercăm mai multe ipoteze. Traful e dus complet din câte am înțeles. Mâine îl vom duce la reparat (dacă se poate repara). Am comandat siguranțe noi, am schimbat momentan tranzistorii și firele au fost toate cositorite din nou și izolate. Aștept cu inima în dinți verdictul de mâine 😁 Dacă nu reușim, mai cerem o opinie și atunci te voi ruga să îmi trimiți numărul dl. Imi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts