Leeview Posted May 14, 2022 Share Posted May 14, 2022 Pret: Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut! Donez acest difuzor de 25 W 8 Ohm ce mi-a ramas in urma unui schimb. Nu stiu sa va spun alte informatii despre el. Dupa cum veti putea vedea din poze a fost relipit discul din spate, cel pe care scrie caracteristicile (asa l-am primit). Dupa gabaritul discului acesta pare ca este un pic mai mare si cred ca nu este al lui, deasemenea lipirea nu este concentrica, desi nu gajaie. Totusi ma gandesc ca ceva nu este intocmai cum trebuie acolo. Nu a fost folosit de mine ulterior, doar probat atunci si de atunci sta in debara. Poate il vrea cineva sa se "joace cu el" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeview Posted May 15, 2022 Author Share Posted May 15, 2022 Repun cea de-a doua poza, se vede mai bine din profil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danchit Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 Salut! Mai este valabil anuntul? Daca da ma poti suna? Dan Ghiza 0729 089974 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeview Posted March 28, 2023 Author Share Posted March 28, 2023 Salut. Mai este. Te sun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeview Posted March 28, 2023 Author Share Posted March 28, 2023 Anunțul este valabil in continuare, colegul @danchit s-a răzgândit și nu îl mai vrea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts