alzayr Posted December 10, 2021 Share Posted December 10, 2021 (edited) Pret: 1700 Localitate: Bucuresti Contact: PM Link producator: https://www.thomann.de/intl/harley_benton_ex_84_modern_emg_bk.htm Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, de curand am achizitionat o chitara electrica Harley Benton EX-84 Modern EMG BK + husa thomann. Intre timp s-au mai adaugat urmatoarele. Strap Dunlop, dunlop straplok system + setup (fret leveling) Guitarshop. Dupa cum se poate vedea si in poze strap lock-ul a fost montat pe spate pentru un mai bun balance. Din cauza acestei modificari nu o mai pot returna . Motivul vanzarii este griful si anume , este mult prea gros pentru preferintele mele. Mai multe detalii despre chitara le puteti gasi in link-ul producatorului. In poze se pot observa zgarieturi in lac(calitate destul de joasa a acestuia). Se zgarie destul de usor de la cantat chiar si de la husa. Cum ar zice un samsar corect, nu este pentru pretentiosi : )) Pro Series Body: Mahogany Set-in mahogany neck Fretboard: Ebony Fretboard inlays: White dots Neck profile: Slim Taper C Neck thickness: 1st fret: 22.5 mm - 12th fret: 25 mm Fretboard radius: 305 mm (12") Scale: 628 mm Nut width: 42 mm Graph Tech TUSQ XL nut 22 Extra jumbo frets Pickup: Active EMG81 (bridge) and EMG60 (neck) humbuckers 1 Master volume control and 1 master tone control 3-Way switch WSC Tune-O-Matic bridge Grover locking machine heads Black hardware Strings: .010 - .046 Colour: Black Predare personala in Bucuresti. Nu ma incurc cu firme de curierat pentru ca nu mai am cutia de transport. Edited December 10, 2021 by alzayr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkening Posted December 18, 2021 Share Posted December 18, 2021 Buna, m-ar interesa aceasta chitara foarte mult, dar sunt din Timisoara, nu exista o cale prin care am putea rezolva aceasta problema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts