Dulceata Mortii Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Pret: 4800 lei Localitate: Bucuresti, Sectorul 2 Contact: 0758256451 Link producator: https://www.solar-guitars.com/product/a1-8c-carbon-black-matte/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara e in perfecta stare, cu exceptia a doua zgarieturi (foto 6). Nu arata semne de uzura - tastele sunt din otel, se tocesc mult mai greu decat cele obisnuite. O vand pentru ca, pur si simplu, nu ma inspira, nu mi se potriveste. Standardul de 8 corzi implica o scala mai mare (27 inch) si corzile mai apropiate una de alta, atat la nut, cat si la bridge - mai ales cu asta nu am reusit sa ma obisnuiesc. Include un hard case Gator, in stare perfecta, manual de utilizare Evertune si cheie imbus speciala Evertune. De asemenea, ofer un set de 8 corzi la alegere, in limita a ceea ce se poate gasi in Bucuresti. Va multumesc.
Dulceata Mortii Posted April 17, 2023 Author Posted April 17, 2023 Salut. Am vandut chitara asta, nu mai e valabil anuntul. Multumesc. (Si porumbelul a zburat.)
Recommended Posts