Ion824 Posted October 17, 2021 Posted October 17, 2021 (edited) Salutare, Suntem doi omuleți 1 chitarist + 1 flex (chitară la moment dar poate și bas sau tobe) și vrem să formăm o trupă de Post Rock în București Căutăm oameni care să fie pe aceeași undă cu noi ca să ni se alăture, iar în privința instrumentelor ne putem adapta în funcție de ce instrumentiști găsim. Postarea inițială cu câteva idei despre viziunea noastră asupra proiectului e aici: Link Și aici e demo la prima noastră piesă: Dacă sunteți interesați, lăsați-ne un mesaj, Mulțumesc Edited October 17, 2021 by Ion824
Ion824 Posted October 17, 2021 Author Posted October 17, 2021 Am postat în categoria greșită inițial, dacă e vreun moderator pe-aici, vă rog să ștergeți postarea această, și să rămână doar aia din categoria ”căutăm instrumentiști”, ca să nu avem duplicate.
M31 Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 Salut, Imi place ideea. Simt ca avem oarece în comun. Suplimentar, eu mai am un studio echipat cu tot ceea ce trebuie (în varianta 24/24 7/7, fără vecini) și ca bonus, colaborez cu câțiva soliști vocali organizați ca trio: Eliade; Nae Ionescu, Țuțea. Le-am cerut acordul realizării unui cvartet cu Cioran al tău. Au acceptat. Sună-mă, te rog: 0727-734.712
Ion824 Posted April 13, 2022 Author Posted April 13, 2022 Salut, aici e postarea actualizată: avem deja componența trupei formată.
Recommended Posts