danpricop Posted August 2, 2021 Posted August 2, 2021 Pret: 8000 Localitate: onesti Contact: 0773924521 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Salutare! Vand un Ibanez AZ 2204-HRM Prestige.Chitara a fost cumparata acum un an de la Mcmusic cu 9100 de lei.O vand pe a mea cu 8000 de lei.Vine cu toc original Ibanez.Arata perfect,are corzile f. apropiate.Are o mica problema dar cred ca eu ca e usor de rezolvat numai ca nu am timpul necasar pt. aceasta.Are un surub cu capul stricat in spate la block care fixeaza bara de tremolo.Am folosit o surubelnita care nu trebuia.Din aceasta cauza bara de tremolo are un joc usor.Asta se poate rezolva cu schimbarea acelui surub.E o chitara care suna f. ok pt. genuri fusion,rock si nu numai.Accept si schimburi cu Fender Telecaster sau Gibson LP. Pot sa fie in aceeasi categorie de pret sau nu.Daca e ceva mai ieftin se da si o diferenta sau daca e mai scump,ofer diferenta de max. 2000 ron.Astea sunt singurele poze cu chitara care le am.Pt. cei ce mai vor poze,abia joi,5 august o sa ajung la sala si o sa mai fac. 2
danpricop Posted August 30, 2021 Author Posted August 30, 2021 Nu mai sunt interesat de schimburi,doar vanzare.
danpricop Posted September 13, 2021 Author Posted September 13, 2021 Sunt interesat de schimb cu pedalboard cu pedale mai deosebite.
Recommended Posts