Mihnea M. Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Pret: 400 Localitate: Iași Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut. Cu acest microfon si stativ preluam sunetul din cabinet, iar acum, am facut tranziția pe digital deci nu imi mai trebuie. Am ieșit cu ele live de 3 ori cred, in rest nu au fost folosite. Cat despre stativ, este profesional, acesta fiind construit din aluminiu si este vopsit electrostatic. Are blocator din aluminiu acoperit cu un strat de cauciuc si braț superior telescopic. Preț microfon - 300 lei Preț stativ - 100 lei Aș prefera să le dau impreuna. Predare personala in Iași sau trimit prin Fan Curier oriunde, pe cheltuiala cumparatorului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristix Posted April 23, 2021 Share Posted April 23, 2021 (edited) Trimiti si in tara? Edited April 23, 2021 by cristix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea M. Posted April 30, 2021 Author Share Posted April 30, 2021 On 23/04/2021 at 10:45, cristix said: Trimiti si in tara? Bineinteles Link to comment Share on other sites More sharing options...
72thx Posted July 9, 2021 Share Posted July 9, 2021 Mai este de actualitate anuntul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts