Guest Distorsed Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Deci am o chitara hora pe care puteam canta binemersi... in ultima vreme a inceput sa sune cam "dead" si m-am hotarat sa spal corzile...le-am puss din nou si vad ca distanta dintre corzi si taste s-a marit...Intrebare e: Sa o detensionez si sa o lass asa o vreme?? sau sa o acordez si sa o las asa o vreme??...daca s-a mai puss intrebarea imi cer scuze
Guest Distorsed Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 well...placuta aceea care il acopera e prinsa in niste suruburi foarte uzate...chiar as incerca sa evit sa umblu la el...da daca trebuie, o sa incerc
bolly Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 well...placuta aceea care il acopera e prinsa in niste suruburi foarte uzate...chiar as incerca sa evit sa umblu la el...da daca trebuie, o sa incerc incearca intai sa o lasi acordata un ton mai jos...vreo 3-4 zile minim...daca zici ca ai fiert corzile probabil sunt mai tensionate ca inainte..oricum e recomandat sa faci treaba asta si cu corzi noi.
Guest Distorsed Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 well./..nu fierte....doar curatate cu apa si sapun
bolly Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 well./..nu fierte....doar curatate cu apa si sapun whatever..
barbarossa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 well./..nu fierte....doar curatate cu apa si sapun cred ca trebuia sa speli si chitara...
Guest Distorsed Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 cred ca trebuia sa speli si chitara... You've got a point there >:
Recommended Posts