Guest Kappa Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 (edited) bai baieti... in halul asta ati ajuns??... ati ajuns sa faceti misto de un om mort??... si nu orice om... daca esti chitarist este imposibil sa nu-ti dai seama ca ce facea Dime nu poate sa faca oricine... as spune ca va purtati copilareste... topicul asta nu a fost facut ca sa se dezbata daca Dimebag folosea hartie igienica sau ca a folosit "efectul Beretta Gun" .... bai Burb... ai vrea tu sa ajungi atat de sus cat a ajuns Dimebag... nici viu si nici mort nu cred ca ai sanse... eu merg pe principiul nu face misto de cineva daca nu esti macar la egal cu el.... R.I.P. Darrel "Dimebag" Lance Abbot 1966 - 2004 Edited May 18, 2007 by Kappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 tu esti ceva lordC dintr'un univers paralel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest laptegros Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 bai baieti... in halul asta ati ajuns??... ati ajuns sa faceti misto de un om mort??... si nu orice om... daca esti chitarist este imposibil sa nu-ti dai seama ca ce facea Dime nu poate sa faca oricine... as spune ca va purtati copilareste... topicul asta nu a fost facut ca sa se dezbata daca Dimebag folosea hartie igienica sau ca a folosit "efectul Beretta Gun" .... bai Burb... ai vrea tu sa ajungi atat de sus cat a ajuns Dimebag... nici viu si nici mort nu cred ca ai sanse... eu merg pe principiul nu face misto de cineva daca nu esti macar la egal cu el.... R.I.P. Darrel "Dimebag" Lance Abbot 1966 - 2004 ..asa e...foarte urat din partea voastra, baieti...cum e posibil asa ceva?...ar trebui sa luati ban pentru acest gest de extrema blasfemie...(poate iau eu ban pt reply-ul asta acuma ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EPSYLON_CURSE Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 De acord cu Kappa.. rusinica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts