horica Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Avem onoarea sa concertam alaturi de nume mari ale rock-ului in week-end-ul 25-27 mai,in cadrul celei de-a XI-a editii a TRANSILVANIA BIKERS WEEKEND! http://www.motociclism.ro/forum/index.php?...mp;#entry733263 ROCK ON!
Elvantin Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Mda, Horicã a intentionat sa va arate afisu'.. da' mi se pare ca l-au scos astia... in fine... nu fiti blegi, veniti ca presteaza Bonfire! Parerea mea este ca va iesi montru, mai ales ca suntem si noi acolo somebody me!
horica Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 (edited) e afisu',suntem si noi .........bonfire,altar,cash........motoare tari si bere multa. rock on Edited May 14, 2007 by horica
Elvantin Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 (edited) scuzele mele pentru toata lumea... am chiorit si eu ca tot omu'.. stiti voi ca omu' e ca si timplaru'.. traieste ce traieste si apoi moare =)) ok, pentru cei neavizati o sa postez eu o harta Bucuresti - Valea Ierii (prin Valcea si Sibiu parca) si una via Ploiesti. enjoy... BE THERE CAUSE WE WILL BE!!!!! Edited May 14, 2007 by Elvantin
horica Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 oare rgc-istii de prin zona o sa vina? stiu ca e departe dar cred ca merita efortul......... ROCK ON
horica Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 in seara asta plecam................sper ca si voi sa faceti la fel ROCK ON
horica Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 am fost si acolo............un pic dezamagiti de atitudinea "roakerilor" ardeleni care stateau ca mumiile si se holbau la tine cand prestai pe scena..........iar asta s-a intamplat la toate trupele....reactie nema intre piese......cred ca asa simt ei muzica in rest multumim baietilor de la open sky productions(nimrod ):ne-am auzit excelent... cica la anu ii aduc pe gotthard si ne cheama si pe noi ..... in continuare ,va asteptam la motorock,pe 9 iunie,in parcul bucov......vom fi acolo pe baricade sa prestam...... ROCK ON
Recommended Posts