Petrut Iordache Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Salut! Am experienta in domeniul muzicii de 9 ani dedicati chitarii anul urmator urmeaza sa merg la Academia de Muzica din Cluj. Caut o trupa sau eventual oameni cu care sa fac o trupa. De asemenea vreau seriozitate fiindca planuiesc ca aceasta pasiune sa devina un asa zis "job" cu multa munca cred ca se poate. In specail ma inclin spre genurile muzicale rock, funk, grunge. Printre trupele pe care le ascult zilnic se afla(RHCP, Alice in Chains, Pearl Jam, Soundgarden, Incubus, Bush) Daca esti interesat lasa un email sau un numar de telefon. P.S Am o masina incapatoare pentru deplasarea instrumentelor muzicale(tobe, amplificatoare etc..) si pe langa chitara pot sa fac si backing vocals.
Ovi the Kid Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Salutare! Dacă mai e valabil anunțul și mai ai nevoie de un vocalist (eventual cu un pic de chitară ritmică), let me know ☺️
Aurica Marius Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 Salut,daca mai este valabil anuntul instagramul meu este irealshark. Eu am o trupa pentru care caut oameni dedicati si pasionati,si cred ca te-ai potrivi. Imi poti lasa si un numar de telefon ca sa putem comunica,deoarece eu am o problema cu cartela ca iti lasam numarul meu . @Petrut Iordache
Emi Posted March 24, 2021 Posted March 24, 2021 hai facem trupa asta is io https://open.spotify.com/album/49jof5UplDnrsCUoUQ1DLF
Recommended Posts