Susceptor Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 am un midi controller evolution mk-249c2 la care merge tot, mai putin velocitatea (problema constatata azi); zic ca nu mai merge velocitatea in sensul ca nu o mai ia de la clape, ea fiind constant 63. am umblat la setarile de vel curve (are 12 incorporate) fara nici un succes, tot 63 trimite. sg solutie a fost sa pun velocitatea pe mod wheel, dar acest lucru nu imi convine :| any ideeas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted May 11, 2007 Author Share Posted May 11, 2007 well? nu as vrea sa o deschid pentru ca nu vreau sa risc sa o stric mai rau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KissKriss Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 Dupa cate vad are si USB. Cum e conectat la PC ? pe USB sau classic pe MIDI cu mufe din alea mari ? Nu stiu ce sa prea zic...ai incercat pe diferite programe ? e posibil sa fie dezactivata....de undeva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted May 12, 2007 Author Share Posted May 12, 2007 e pe usb. din vel curve nu merge sa setez - constant trimite 63. am incercat in cubase, kontakt si battery (la ultimele 2 am fol. versiunile stand-alone). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KissKriss Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 E ciudat. Pentru ca dupa cate stiu eu daca ar fi dus ceva in Controller aia ar insemna sa fie chiar miroprocesorul care se ocupa cu treaba cu velocity. Pentru ca fiecare clapa in parte are cate 2 senzori pt chestia asta, deci ar insemna sa fie dusi toti. Ai incercat sa reinstalezi driverele? asta daca nu e Plug & Play....sau incearca-l pe alt comp ca sa nu resintalezi windowsu la tine Ce mai poti incerca este sa o pui pe MIDI classic....asta daca ai unde.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts