Guest rocktop Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 va place melodia asta? mie da. ajutati-ma va rog...
Guest arosulescu Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 pai explica-ne in ce sens ? vrei acordurile? io sunt fan milenium
Guest arosulescu Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 (edited) iata-le in mare INTRO SI STROFA 4/4 / C C/B( asta e do major cu si in bass daca nu-l stii canta simplu G ... e un acord care face trecerea catre) / F / BRIDGE ( cand se lasa inserarea ... etc) / Dm7 ( poti sa canti simplu re minor) / F / REFREN /C G/ F G/ asta se repeta de 4 ori REFREN MODULAT ... din D ...te las pe tine sa descoperi celelalte 2 acorduri daca vrei iti fac un track cu acordurile ... Edited May 13, 2007 by arosulescu
Guest arosulescu Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 iata-le ...acordurile mai ciudate le-am facut mai lent si le-am repetat de doua trei ori ...nu este identic cu originalul dar foarte aproape
Guest rocktop Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 iata-le ...acordurile mai ciudate le-am facut mai lent si le-am repetat de doua trei ori ...nu este identic cu originalul dar foarte aproape suna chiar bine... ai guitar pro? poti sa le faci acolo calumea? si pt chitara bass si pt solo? te rog frumos
Guest arosulescu Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 imi pare rau dar nu am nici rabdare si nici timp sa pun nota cu nota in gpro ...in plus nu sunt adeptul cantatului dupa tabulatura .... ASCULTA PIESA DSE 1000 DE ORI SI SCOATE DUPA URECHE... e cea mai buna cale spre a-ti educa auzul si in genere aptitudinile muzicale...in plus ai si acordurile acrise de mine ... rectificare la refren am omis un acord si anume Dm...adica : / C G /Dm F / etc etc succes
Recommended Posts