__artista_fara_pereche__ Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Dau versuri contra cost ._. Sunt la început, dar mă descurc bine :)) Versurile vor conține orice vă doriți 0724 301 262
__artista_fara_pereche__ Posted November 2, 2020 Author Posted November 2, 2020 Acum 1 minut, un chitarist a spus: Împrăștie-ti gunoiul pe alte forumuri! De ce numești gunoi ceea ce fac eu??
un chitarist Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 (edited) Pe aici sunt oameni care au citit, știu și apreciază poezia, versurile, muzica. De-aia ți-am sugerat să cânți pe la alte mese. Tu confunzi versurile cu gunoiul de grajd. Și mai vrei și bani pe "versuri"... 🤑🤑🤑 Edited November 2, 2020 by un chitarist
__artista_fara_pereche__ Posted November 2, 2020 Author Posted November 2, 2020 Acum 2 minute, un chitarist a spus: Pe aici sunt oameni care au citit, știu și apreciază poezia, versurile, muzica. De-aia ți-am sugerat să cânți pe la alte mese. Tu confunzi versurile cu gunoiul de grajd. Și ce este în neregulă cu versurile mele?? Dacă sunt atât de rele încât le poți numi "gunoaie" spune-mi unde greșesc Cum am spus sunt la început..
un chitarist Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Chiar de la început ai greșit : "Dau versuri contra cost" La început se citesc multe, foarte multe cărți. Apoi se citesc și mai multe cărți. Și cand se învață scrisul, și tot se mai citesc cărți. Trăim într-o țară de scriitori pe care nu-i citește nimeni. 2
Recommended Posts