radu7811 Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Basist, 24 de ani, autodidact, caut oameni deschisi pentru a experimenta, inventa riff-uri, a face din muzica o calatorie distractiva Stiluri abordate: stoner,psychedelic, heavy Nu agreez oamenii cu aere de superioritate si care vor sa ia toate deciziile pentru trupa. Caut prieteni, nu sefi
Dreampop Posted July 10, 2020 Posted July 10, 2020 Sa;ut. Daca mai este valabil anuntul, doresc colaboratori pentru a infiinta o trupa de neopsychedelic, dream pop, synth rock, de ce nu stoner. Ca influente muzicale ar fi Tame Impala, MGMT, Black Angels, etc. Da-mi un semn 0764418032 sau ilie.iordache92@gmail.com si povestim mai multe.
Lupea bogdan Posted October 31, 2020 Posted October 31, 2020 Salut. Te intereseaza sa canti si ceva balade rock, gen holograf combinat cateodata cu bosquito? Eu sunt chitarist ritm si vocalist (cu cons), am multe compozitii in acest stil.
[]-[] Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 On 03.02.2020 at 03:41, radu7811 said: Basist, 24 de ani, autodidact, caut oameni deschisi pentru a experimenta, inventa riff-uri, a face din muzica o calatorie distractiva Stiluri abordate: stoner,psychedelic, heavy Nu agreez oamenii cu aere de superioritate si care vor sa ia toate deciziile pentru trupa. Caut prieteni, nu sefi Salut ,daca vrei să experimentezi și eu să scap de plictiseala ,poți să mă suni la 0732811465,sunt chitarist ,nivel mediu
Superjoint Posted April 13, 2021 Posted April 13, 2021 Daca vrei ceva sludge, stoner, doom, groove gen down, Superjoint ritual, Eyehategod, 0737364060 suna ma sau da mi mesaj
Recommended Posts