Negro Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 (edited) Salut, M-ar interesa pareri despre genul acesta de kit-uri din care se poate asambla o chitara : https://www.thomann.de/ro/harley_benton_eguitar_kit_sgstyle.htm Mie imi place sa mesteresc chestii, dar am experienta zero la mesterit chitari. Asa ca nu mi-ar parea deloc rau de efortul de a face asamblarea. Dar nu pot evalua daca exista riscuri sa montez ceva gresit si sa iasa o chestie jalnica. Alt aspect este : daca ar fi sa cheltui in plus 50-100 euro pt niste componente mai bune , care piese ar putea fi inlocuite astfel incit chitara rezultata sa sara la un nivel superior ? Multumesc . Edited December 29, 2019 by Negro
tibimosby Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 important este ca neck-ul sa fie ok, si freturile. asamblarea nu pune probleme mari, kit-ul vine cu instructiuni clare, scheme de conectare a electronicii sunt si pe net. vopsirea si finisarea necesita skils. de schimbat, probabil tunerele, eventual dozele, desi la doze este posibil sa fie ok cele din kit. am pus doza gibson intr-o chitara, si diferenta este doar psihica, doza originala fiind si ea ok
Recommended Posts