cristi_mie Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 Pret: 2750 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0724541347 Link producator: https://alesis.com/products/view/dm10-studio-kit Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vând set de tobe electronice Alesis DM10, cumparat de mine de pe thomann, și le-am folisit doar în casă. Tobele funcționează foarte bine. Le vând doar pentru că nu mai am timp să le folosesc aproape deloc Cauciucul de pe fus/ride/cinel este decolorat, dar funcționează impecabil. Setul contine: Toba mare+pedala, Premier 4 tom-uri Fus + pedala HiHat Crash (posibilitate de choke) Ride (cu 3 zone, crash, normal și clopot + posibilitate de choke) Cymbal Modulul (cu diferite conexiuni inclusiv USB, ceea ce permite conectarea PC pentru instrumente virtuale sau pentru a putea încărca sunete. De asemenea, modulul are și numeroase moduri de practică și antrenament. Toate cele 4 tom-uri și premier-ul au sunete diferite pentru suprafață și pentru rim Scaun reglabil pe înălțime Bețe Cărți Găsiți pe net demo-uri: Nu mă interesează schimburi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Seceleanu Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Salut. Vinzi doar premierul separat?Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi_mie Posted December 10, 2019 Author Share Posted December 10, 2019 Salut Alex, nu îl pot da separat. Setul se dă complet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts