yhwh4ever Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Se vinde Epiphone Les Paul Special 2 Chitara este setată low action și no buzz și nu a fost lovită.A fost cumpărată tot de pe RGC acum ceva ani și cântată ocazional în regim de hobby.Perfectă pentru hobbiți și începători.O vând pentru că m-am cam îndrăgostit de sunetul single coil fender și astfel, de ceva timp chiar stă degeaba. PREȚ 450 RON Se mai vinde și o chitară electrică Hannah Montana by Washburn. https://reverb.com/item/4061805-hannah-montana-electric-guitar-washburn-disney A fost adusa din afara, dar nu foarte îngrijită estetic. Prezintă zone cu vopseaua sărită, și un potențiometru nu mai are "pălărie "... Suna bine datorita amprentei producătorului Washburn și hardware-ul tip telecaster. Poate fi folosita cu succes drept traveller guitar, fiind marime mică dar prefect funcțională. Cu un pic de timp și pricepere, ambele mie lipsându-mi, se poate face o super chitară pentru un copil... Se vinde tot pentru că stă degeaba... PREȚ 250 RON 0765636479 Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk 1
Recommended Posts