Radu Andrei Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 Caut să membri pentru a crea o formație. Eu sunt chitarist experimentat, 8 ani vechime, am cântat în mai multe formații.Proiectul este unul foarte serios. De promovare mă voi ocupa eu. As avea nevoie de un vocalist pentru clean, basist, toboșar și un chitarist ritm. Pentru detalii 0723533611
Stefan Vardia Nicola Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 (edited) Sunt chitarist ritm, acoustic, electric, fac si voci, am multe compozitii,, vezi aici cateva piese compuse de mine, si cateva cover-uri: https://www.youtube.com/user/nicolavardia/videos?view_as=subscriber Stefan 07688366063 Edited July 27, 2019 by Stefan Vardia Nicola
Radu Andrei Posted October 10, 2019 Author Posted October 10, 2019 Acum 19 ore, deer a spus: Salut. Bassist sunt. Ce influente ai avea? Salut. Pai în general trupele clasice ale anilor 80.Guns n roses, motley crue, ratt, def leppard, dokken, ozzy. Am găsit deja un chitarist/vocalist și ne am apucat de treaba. Dacă ești interesat da mi un mesaj pe wapp.
Radu Andrei Posted October 10, 2019 Author Posted October 10, 2019 Acum 20 ore, geo12354 a spus: Salutare! Mai este valabil cel de solist ? Salut, deja este un solist dar dacă ai ceva înregistrări sa mi trimiți pe wapp, am putea face ceva.
Recommended Posts