Sphero Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 (edited) Salut, Vreau sa gasesc pe cineva care se pricepe mai bine decat mine la chitara fingerstyle si sa mai invat ceva de la el pe acest stil (fingerstyle, chitara acustica/clasica) . Ma intereseaza de exemplu diferite tehnici de a armoniza o linie melodica in aceasta maniera (ceva mai complex de acord major/minor/minor7) , percutie pe chitara, ciupituri mai complexe sau orice considerati ca aveti de oferit pentru a ma face sa progresez. Scriu pe acest forum deoarece am incercat sa trimit cateva mailuri la ce am gasit la o scurta cautare pe google si nu am gasit pe cineva care sa predea acest stil. Daca citesti acest post si consideri ca nu esti persoana potrivita pentru a ma medita, ma ajuta mult chiar sa imi recomanzi pe cineva care poate, eu nu am reusit sa gasesc pe cineva din Bucuresti pe Youtube care sa faca asta. Mi-ar face mare placere sa merg de exemplu chiar si la un concert cu asa ceva. De asemenea daca vrei sa cantam impreuna in aceasta maniera (nu meditatie) esti binevenit . Mai nou am si un amp portabil si putem oricand face o ieseala cu asa ceva. Cam asta e nivelul meu actual (mai multe melodii pe acest canal): https://www.youtube.com/c/AndreiCGuitar Edited June 23, 2019 by Sphero
Nicu_Sandru_flute_guitare Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 Pot să te ajut pe partea de finger styleTrimis de pe al meu FIG-LX1 folosind Tapatalk
Nicu_Sandru_flute_guitare Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 Sunt din București, 0723591010, Nicu Șandru Trimis de pe al meu FIG-LX1 folosind Tapatalk
Recommended Posts