Guest Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 (edited) Underworld in Exil va prezinta seria petrecerilor: "Punkoteca Pirat" in fiecare weekend (Vineri si Sambata de la ora 8pm) pe Str ATELIERULUI NR. 14 (langa Piata Matache, Statia de Metrou Gara de Nord, Hotel Ibis). Edited April 20, 2007 by Guest
Guest Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 (edited) Astazi si Maine Edited April 27, 2007 by Guest
Guest Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Am fost azi si am stat vreo 2 ore. Daca vreti sa ascultati ska, oi, punk, asta e locul pe care trebuie sa-l vizitati in weekend (si nu numai). In seara asta DJ era o tipa.
Guest Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Astazi, in cadrul campaniei FOOD NOT BOMBS a fost impartita mancare persoanelor nevoiase aflate in perimetrul Garii de Nord (gestul a fost finantat din donatiile celor implicati), apoi am asistat la o plimbare cu bicicletele pe bulevardele capitalei (la care au participat si biciclisti din Ploiesti). Seara a fost proiectat un film documentar despre Weather Underground.
Recommended Posts