StratMan Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 am placerea de a va anunta un nou concert BlueservicE, in HOLUL clubului Big Mamou, vineri 20.04, orl 22.00, in componenta cunoscuta: Gabi Nistorescu-clape, voc. Dani Vlad-bass Darius Neagu-tobe, b.voc. Silviu Aionita-chit., voc. halat de 10RON.
Dark_star Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 (edited) Dar de ce in HOOOL? mA PREZINT SI EU !!! Edited April 18, 2007 by Dark_star
Radu i Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ne vedem acolo..sper sa ajung la timp ca am bilete si la Regina Mama
carramba Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ne vedem acolo..sper sa ajung la timp ca am bilete si la Regina Mama foarte misto. bafta maxima. as veni, dar dau cu sapa in nocturna
Guest kois Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Lasati prostiile si veniti la concert. Am auzit ca o sa fie misto!! Sa veniti cu maimuțele!
Guest bluesette Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Sa veniti cu maimuțele! maimuțele reprezentînd prietenele/soțiile? venim, venim cu tot ce trebuie! va salutã bluesette!
StratMan Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 (edited) wow, vine si bluesette! :) Edited April 19, 2007 by StratMan
Guest kois Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Of...bluesette...maimuța, in zodiacul chinezesc, reprezinta cel mai inteligent animal. Prin deductie, imi doresc ca publicul - cei care vor sari pe noi si ne vor rupe hainele, si ne vor implora sa le dam un autograf, sau macar 5 minute de amor nebun (indiferent de sex) - sa fie ca atare Parerea mea...
Guest bluesette Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Maimuța din mine va fi "ca atare". Silviu, daca tu te bucuri ca vine bluesette, atunci eu cat sa ma bucur ca veniti voi? sa fiti in forma maxima! va pup
StratMan Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 (edited) din pacate, bluesette, pt. noi a fost un dus...rece! ceea ce ni s-a intamplat la big mamou la ACEASTA cantare. ni s-a anuntat, dupa ce am ajuns la big mamou, sa ne instalam, ca sunetistul este plecat la TARA! (acolo unde-i este locul, se pare ). motiv pt. care dani vlad, basistul nostru, care se pricepe foarte bine (desi nu intra in obligatiile lui!) la aceasta operatiune, impreuna cu sufletistul @horica , au rezolvat mai mult decat suficient aceasta problema. motiv pt. care ii multumim inca o data lui horica, pt. aportul major adus! dar cu ce pierdere de timp si cu ce consum nervos! am constatat cu aceasta ocazie ca amp de bass, care sa poata fi tras pe fata nu exista, de amp de chitara competitiv nici nu se pune problema si ca nu exista, nu numai microfoane, dar nici macar stative suficiente, pt. a face o sonorizare cat de cat decenta. TOTUL ERA LA PAMANT DPDV AL SONORIZARII! IMI PERMIT SA FAC OBSERVATIA CA, DACA SE VA CONTINUA IN ACEST MOD, LA BIG MAMOU, VOM CANTA, IN CURAND ACUSTIC, INCLUSIV, LA ELECTRIC! in rest, numai de bine! Edited April 22, 2007 by StratMan
carramba Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 sa-i propunem lui Cornel sa mai faca niste investitii...dar mai devreme de septembrie nu cred sa se intample ceva, mai ales ca suntem pe final de sezon.
Radu i Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 nu am reusit sa ajung..s-a terminat piesa tarziu, insa poate iesim la o bere cat de curand. Oricum urmatorul concert sigur nu'l mai ratez.
StratMan Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 sa-i propunem lui Cornel sa mai faca niste investitii...dar mai devreme de septembrie nu cred sa se intample ceva, mai ales ca suntem pe final de sezon. de peste un an de zile reclam aceleasi probleme cu sunetul si sunetistii din big mamou si totul e in zadar. vorba aia: cainii latra, ursul trece!
hihi Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 de peste un an de zile reclam aceleasi probleme cu sunetul si sunetistii din big mamou si totul e in zadar. vorba aia: cainii latra, ursul trece! Schimbati locatia ?
StratMan Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Schimbati locatia ? trag inca un semnal de alarma. hotararea, in acest sens, se ia, ulterior, de comun acord cu toti membrii formatiei iar daca vom considera necesar, vom face publica decizia noastra. numai de bine.
StratMan Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 nu am reusit sa ajung..s-a terminat piesa tarziu, insa poate iesim la o bere cat de curand. Oricum urmatorul concert sigur nu'l mai ratez. las' ca n-au intrat zilele-n sac! ne-om intalni noi pana la urma, intr-un fel sau altul. :)
Recommended Posts