Andreea_N Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 (edited) Salutare, Eu sunt Andreea si vreau sa creez un proiect muzical nou. E nevoie de un chitarist sau/si un pianist, caruia ii place sa cante muzica precum a celor de la Oh Wonder/ Bon Iver/ Sade/ Eva Cassidy/ Daniel Caesar. Vocea mea este calda, de aceea am ales sa cant genul acesta de muzica, soft. Proiectul reprezinta atat cover-uri, cat si piese scrise de la 0. Oricine considera ca are energia necesara pentru a incepe un drum lung si plin de cantari faine, este bine venit sa imi dea un semn. The best part.m4a Edited February 25, 2019 by Andreea_N 1
Andreea_N Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 Up Si pentru ca nu sunt foarte sigura ca toata lumea poate asculta inregistrarea atasata, am sa postez mai jos si cateva inregistrari, mai vechi, de pe Youtube. Sa ne auzim cu bine, Andreea 1
daytona acustics Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 Salut sunt Sergiu și mi-ar plăcea să colaborăm la proiectul tău mai am un prieten care este clapist uite am făcut un mic clip așa la prima vista cu fișierul atașat de tine sper să-ți placă 2019-03-17_15-03-31.mp4
RavenMozesz Posted March 18, 2019 Posted March 18, 2019 Salut ! Sunt un basist cantat cu trupe de cover. Imi place vocea ta. Daca ai nevoie de un om serios ...da’ un semn ! Email : ravenmozesz@gmail.com
Recommended Posts