www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Dreptacii Care Fac Pe Stangacii(eu)

Recommended Posts

Guest cobain67
Posted

hy guyz,

inca o intrebare... eu acu 2nai(la 12 ani, cand miam luat chitara) am inceput direct pe electrica si i-am pus corzile invers ca sa ma dau mare kurt cobain :lol::(

si nu imi era foarte greu sa cant asa dar ma gandesc abia acuma ca poate am facut cvea rau.. cineva mi-a zis saptamana trecuta ca trebuia sa pun grifu' invers(nu am inteles exact cum ca eu sunt mai greu de cap) ca altfel am probleme cu acele "vibrato"

dar eu nu am sesizat nici o problema si acum as vrea sa stiu si eu daca am facut ceva gresit ca am pus corzile asa pur si simplu invers fara alte ajustari la chitara :unsure:

astept raspunsurile voastre

thank you de pe acuma :)

P.S.: acum chitara are corzile puse exact cum trebuie si cant ca un dreptaci ceea ce si sunt :rulez:

Guest domnul Rig
Posted

Nu cred ca ar fi o problema. Dupa cum a spus cineva mai demult pe forum, la inceput nu conteaza cu ce mana scrii, ca tot varza esti la chitara. Asa ca rock on. :)

Guest cobain67
Posted
Nu cred ca ar fi o problema. Dupa cum a spus cineva mai demult pe forum, la inceput nu conteaza cu ce mana scrii, ca tot varza esti la chitara. Asa ca rock on. ;)

ce tare e faza cu "la inceput nu conteaza cu ce mana scrii, ca tot varza esti la chitara" :( ... dar nu ma simt varza la chitara :)

am un tovaras, coleg de trupa :) care e stangaci, canta cu chitara pe stanga, da cu corzile ca pentru dreptaci B) el pur si simplu a intors chitara ;)

da canta destul de bine, nu are nici o problema

ce tare..eu am stiut cum asa ca mi-am intors corzile :) (ce tare e banana asta)