Susceptor Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 (edited) ***************************************************** PRIMUL CONCERT: vaduvaBOB, HOTEL FETISH & THE PIXELS JOI 12 Aprilie ora 14:00 in fata la TNB ****************************************************** CEL DE-AL DOILEA: Joi, 12 aprilie, ora 20:00, intrarea 10 ron, in UTOPIA Concert vaduvaBOB cu o trupa de punk-rock din Bulgaria, Spot ****************************************************** Edited April 11, 2007 by Susceptor
Guest Chiperion Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ...pentru cine nu doreste sa se uite la poze, al doilea concert e in Utopia.
ulfhednar Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 (edited) si eu am fost impresionat de The Pixels. Spre deosebire de Fetish Hotel si Vaduva Bob, la ei sunetul a fost foarte foarte bun si clar (oare cum au reusit) si au cantat foarte bine, piese interesante :) Celelalte 2 formatii au fost ok, mi-au placut Gretsch-urile de la Hotel Fetish, in rest un sunet foarte prost, totul la volum prea mare, dar asta e....... sper ca data viitoare va fi mai bine. Oricum felicitari tuturor! Edited April 12, 2007 by ulfhednar
Recommended Posts