toodie90 Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 Pret: 200 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0737598076 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand o clona a pedalei Analogman Beano Boost, construita de colegul de pe forum cu user-ul Renan (din ce am inteles de la el, a folosit numai componente de calitate, pedala depasind costul de 300 RON numai din componentele folosite) Suna exceptional atat pentru boost la solo cat si pentru riff-uri gen Toni Iommi, Ritchie Blackmore etc. Singurul motiv pentru care o vand este ca am decis sa raman doar cu pedalele pe care le am in acest moment in pedalboard - acum folosesc EHX Soul Food ca boost, mai ales pentru ca are control de inalte (ceea ce face sa fie ceva mai versatil, insa strict ca ton l-as alege oricand pe acesta) Se poate proba in detaliu la mine acasa Pretul nu este negociabil, daca nu se vinde cu 200 RON o voi pastra.
toodie90 Posted August 15, 2019 Author Posted August 15, 2019 Reduc pretul la 150 RON Cant mai rar acum, asa ca am decis sa renunt la o parte dintre pedale
Recommended Posts