Lucidwt200 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Nu stiti de unde sa iau niste screws sau saddles sau cum se cheama chestiile acelea prin care pui corzile la o chitara electrica,sau cand ridici cu un imbus una.Cred ca stiti la ce ma refer,vreau daca stiti un site de unde sa cumpar asa ceva,sau un magazin ceva.
Guest Baumwolle Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Stewart-MacDonald, sau iti poti incerca norocul la Pro Muzica (Mosu' din pta. Romana).
Lucidwt200 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Mersi,o sa mai caut pe net poate o sa gasesc ceva.Totusi nu are nimeni de vanzare niste saddles pentru un STAGG?
Guest Morgan Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 cred ca e vorba de un tremolo clasic. are grosmann daca nu ma insel, ai mai multe sanse la el decat la mosu
Lucidwt200 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Despre ce fel de punte e vorba? Ok,sper sa nu ma iei la misto dar nu sunt inca expert in discutiile despre componentele chitarii asa ca banuiesc ca te referi despre brigde? cred ca e vorba de un tremolo clasic. are grosmann daca nu ma insel, ai mai multe sanse la el decat la mosu Sa stii ca am gasit ceva acolo de genul cum am eu,thnx.
Recommended Posts