Guest Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 (edited) Acum cateva zile a fost "Blues pentru tata" cu Timpuri Noi, Mike and the Blue Spirits, Iris, Florian Pittis, la TNB. Nu am ajuns la eveniment dintr-un motiv foarte simplu: nu am stiut de el. Bine ca stiu ca vine Iron Maiden la Sofia. Nu ca as fi sarit in sus de bucurie daca ar fi fost altfel. Pe scurt, a fost cineva la acest eveniment si cum i-a placut? Mi-as dori ca acest topic sa fie folosit pentru scurte recenzii de concerte si spectacole vazute de unii, la care n-au participat ceilalti. Edited April 6, 2007 by Guest
Guest Baumwolle Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Cum se poate sa nu fi stiut de el cand tot orasul era impanzit cu afise?
Guest miriapod Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 plenty reviews floating around: pe metalhead realitatea romaneasca showbiz cronica vip
Guest Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Eu mi-as dori sa vad si recenzii ale concertelor (scrise de catre cei implicati sau de catre cei prezenti), nu numai anunturi.
Recommended Posts