Guest n00binstein Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Ok. Care vrei sa ne intilnim pe undeva pe la primavara sa facem nebunii cu chitarile Mentionez ca eu sunt de loc din Giurgiu, deci daca e ceva, ar trebui anuntat pentru provincialii astia cu cateva zile mai devreme (deh, mai avem si servici ) Cea mai buna idee ar fi ca in cazul stabilirii jamului, sa se si stabileasca si cateva melodii de repetat, ca sa nu ne uitam unii la altii si sa facem solo si tapping By the way, daca e cazul, iau si statia aia mica cu distors pe ea, desi nu suna grozav... ce ziceti ?
Stefan Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 daca se face asa ceva va ajut si eu cu bautura si mancare . dar o singura intrebare: cum sunt la inceput pot sa vin sa ma uit doar? sa nu ma puneti sa cant ca apoi fugiti de mine . serios acu daca e ceva de acustica ma straduiesc sa invat cand si daca se va face acest jam. see ya
Guest n00binstein Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Nu. Cine vine, musai tre' sa cante ceva . Altfel cum crezi ca vei depista partile bune si rele din tehnica ta? Pana la urma, we're all here to learn
Stefan Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 man am inteles. dar cum am mai spus io chiar nu stiu sa cant ceva de la cap la coada bineinteles si cu solo. tot ce stiu e pe acustica, si deci cantecelele cu parti de electrica, nu le invat. plus ca ce stiu eu e prea putin pentru putea fi prezent acolo anyway keep in touch
hihi Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 lol. si unde o sa ne intalnim sa cantam (daca e sa ne intalnim) ? ca sala de repetitii nuj cati dintre noi au... si la noi acas nu cred ca mere
Burb Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 important e sa bem ceva inainte ca porma o sa mearga jam_u super ) o sa vedeti
Recommended Posts