Mihnea02 Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Salut Ma numesc Mihnea,am 16 ani si sunt din Bucuresti.Cant la chitara de un an,am un squier bullet strat,cu un humbucker in bridge pe care am in plan sa il schimb cu Seymour duncan sh4 (cea folosita de billie joe armstrong de la green day).Pot canta si la voce eu la chitara fac partea de ritm si cateva solouri.Caut bassist si un tobosar. Nu conteaza daca aveti sau nu experienta deoarece nici eu nu am, ar fii prima trupa pentru mine
Ionut Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Salut! Si eu cant tot la chitara. Si vreau sa intemeiez o formatie,iar tu esti persoana perfecta pentru mine.Momentan in formatie sunt eu si un baiat care canta la orga. Daca vrei sa cantam impreuna asta este numarul meu:0773 933 629 Imi place foarte mult formatia green day si mi-ar placea sa cantam impreuna.
Mihnea02 Posted August 28, 2018 Author Posted August 28, 2018 Salut,voi ce piese stiti sa cantati si unde am putea canta?
Mihnea02 Posted October 9, 2018 Author Posted October 9, 2018 Avem nevoie cat mai repede de un tobosar!
Recommended Posts