OVTM Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 Pret: 1300 euro Localitate: Timisoara Contact: 0356264074, 0732801375 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand DE URGENTA Jackson DK1 adusa din USA, originala, nemodificata, din anul 2001, linia US Select Series cu top of the line specs: grif quartersawn, compound radius de 12-16" cu bounded ebony fingerboard si mother of pearl inlays, scala de 25.5" si 24 de taste jumbo ca noi pentru ca a fost necantata. Corpul este din alder cu flame maple top, dozele EMG 81, 85 iar Floyd Rose-ul este original. Culoarea transparent negru vine doar cu hardware chrome si arata impecabil cu doar cateva mici semne, aproape imperceptible. Actiunea este foarte joasa si se canta extrem de usor, un vis pentru fanii metal, shreders si nu numai... Chitara vine doar intr-o husa moale, nu am adus-o in toc (am ajustat pretul deja..) Pretul este 1.300 de euro, negociabil in limita bunului simt. Sunati la 0356264074 sau 0732801375 doar daca sunteti interesat cu adevarat si aveti fondurile necesare, adica CASH!! si NU sunt interesat de schimburi, doar daca vorbiti de un Gibson USA LP STD, Custom sau ES-335 (bineinteles ca si chitara mea are alta valoare ptr schimburi..) NU o trimit in tara prin curieri sau prieteni, cumparatorul trebuie sa fie din TM sau sa vina in TM si sa o ia personal cu cash in hand, face to face!! IMPORTANT: Chitara este de vanzare doar pentru 10 zile dupa care voi sterge anuntul! Pentru cei care se intreaba: da, este aceeasi chitara care a mai fost postata in RGC anul trecut de my best friend.. Oricum, acum m-am hotarat sa o vand eu asa ca revine la vanzare.. Cine o cumpara nu va regreta ptr ca e o chitara de exceptie!! Va multumesc ptr intelegere! RGC rocks!!! 3
OVTM Posted June 20, 2018 Author Posted June 20, 2018 Pretul scade la 1200 de euro sau echivalentul in lei, usor negociabil pentru cei ce vin cu cash in hand! Cumparatorul nu va regreta, este o chitara exceptionala!! \m/
OVTM Posted June 24, 2018 Author Posted June 24, 2018 Am decis sa mai ofer chitara ptr inca 2 zile la un pret mai mult decat rezonabil: 1,100 de euro, foate putin negociabil; sunati si veniti doar cu cash in hand si face to face in TM!! Ultima sansa ptr o chitara de exceptie!!!
OVTM Posted June 27, 2018 Author Posted June 27, 2018 Chitara se retrage de la vanzare! Multumesc RGC.
Recommended Posts