Faust Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 "nu mi-se mai mishk piatra" Genial !!! Avem limbaj de mirc, la ce ne mai trebuie gramatica...
Stratfan Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Maine imi iau pietre cu 6,6 ron pachetu d 6 si gaz si o repar !!!!!
Guest MirceaNo1 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Genial !!! Avem limbaj de mirc, la ce ne mai trebuie gramatica... eu inteleg sa nu scrii corect dpdv gramatical deoarece pur si simplu nu ai chef de cratime si alte cele..si eu fac la fel.dar e cu totul altceva cand vrei sa scrii corect si iese ce iese...
Stratfan Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Bricheta fiind fake, pietrele originale sunt prea mari, da imi voi lua una originala.
StratMan Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Bricheta fiind fake, pietrele originale sunt prea mari, da imi voi lua una originala. m-am mai linistit...
Guest radioman Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Bricheta fiind fake, pietrele originale sunt prea mari, da imi voi lua una originala. Wow, nici fake-urile nu mai sunt ce erau inainte...Turcii faceau prin '90 niste fake-uri reusite de Zippo. Se potriveau si pietrele si tineau ceva timp. Problema cu ele era ca daca abuzai de ele (gen jmecherii de deschis bricheta prin lovire etc, ) se rupea lipitura de la capac. Succes.
Stratfan Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Wow, nici fake-urile nu mai sunt ce erau inainte...Turcii faceau prin '90 niste fake-uri reusite de Zippo. Se potriveau si pietrele si tineau ceva timp. Problema cu ele era ca daca abuzai de ele (gen jmecherii de deschis bricheta prin lovire etc, ) se rupea lipitura de la capac.Succes. M-am prins cum se pune, deci o voi repara si folosi.
Guest radioman Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 M-am prins cum se pune, deci o voi repara si folosi.
Guest MirceaNo1 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Wow, nici fake-urile nu mai sunt ce erau inainte...Turcii faceau prin '90 niste fake-uri reusite de Zippo. Se potriveau si pietrele si tineau ceva timp. Problema cu ele era ca daca abuzai de ele (gen jmecherii de deschis bricheta prin lovire etc, ) se rupea lipitura de la capac.Succes.
Guest Bursucelul Nebunatic Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 si mie mi s=a stricat bricheta zippo...m=am uitat la topic,si am verificat,e originala....pb e urmatoarea...mi se invarte rotita,dar nu mai face scanteie,deci nu se mai aprinde....ce pot face????cum pot schimba piatra??help!!!1
LiviutzuAs Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Bai frate, de exemplu Lux Gift are brichete cu garantie si am vazut ca garantia este direct la importatorul oficial din Romania, deci cred ca cea mai buna solutie este sa va duceti direct la ei.
Recommended Posts