ThrashDeath Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 Pret: 1200 euro Localitate: Bucuresti Contact: 0729588108 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Dupa cum spune si titlul a venit momentul sa vand toate pedalele din board Lista: Strymon Big Sky - DSP reverb, Strymon Timeline - DSP delay, Empress Fuzz - fuzz analog, Maxon OD808X - od analog, Boss NS2 - noise gate, Yerasov BF-10, Polytune - tuner Se pot proba pe viu in Bucuresti. Nu le vand separat, nu ma deranjati cu oferte ptr o singura pedala. NU Chiar nu ma intereseaza nici un schimb, vand sculele pentru ca efectiv nu mai vreau sa am nici o tangenta cu ele. Nu imi oferti mai putin decat am scris ca nu o sa vand, pretul este ptr toate la comun, ptr cei mai curajosi accept plata chiar si in cryptomonede (BTC, LTC, BCH)
JackA Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 Salut! Cumpar eu Boss NS2-ul daca-l dai la 100 de RON. Pentru Polytune iti pot oferi la schimb un Boss MT-2 daca vrei. 2 2 2
ThrashDeath Posted April 2, 2018 Author Posted April 2, 2018 Va rog cititi anuntul inainte sa imi oferiti la schimb alte pedale, vand lucrurile astea pentru ca nu ma mai intereseaza sa am altele fie MT-2(mai ales) sau alte jucarii. Apreciez ca sunteti interesati, dar e mai simplu ptr toata lumea sa cititi anuntul pana la capat inainte sa sariti cu oferte care vor fi refuzate automat. Multumesc anticipat.
Recommended Posts