Guest Morgan Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 mai ramane sa zica de ceva de la queen si mai scriu un nume pe lista neagra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raskolnikov Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 mai ramane sa zica de ceva de la queen si mai scriu un nume pe lista neagra cine sa zica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgan Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 aia care fac liste de genu asta "crap songs with killer solos" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raskolnikov Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 aia care fac liste de genu asta "crap songs with killer solos" De ce sa-i pui pe lista neagra. Astia reprezinta o comunitate de chitaristi si o revista ce se ocupa de domeniul "chitara" de vreo 40 de ani. Opiniile lor sunt, ca sa zic asa, avizate. Faptul ca au pus o piesa de Queen in topul asta nu inseamna ca nu apreciaza Queen in intregime. Nu cred ca exista formatie sau artist care sa aiba numai piese bune. Nu-ti impune nimeni sa fii de acord cu ei, scopul este de a afla, cum s-a mai spus, alte pareri si de a ti le intari pe ale tale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Nici macar nu este o piesa reprezentativa pentru Queen. Asa ca ... beat it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweetdeeds Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Oare ce o fi insemnand pt ei "crap"? daca topul asta s-ar fi postat pe 1 aprilie am fi zis "Nice joke!" dar asa..mda, gusturile nu se discut, doar se comenteaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgan Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 faza e ca eu vorbeam ipotetic, nu stiam ca intr-adevar au pus o piesa queen in topu ala. Si e vorba de marele respect pe care i-l port formatiei aici, nu de pareri avizate/neavizate. Si intr-adevar, eu comentez, si recomentez topu ala, pentru ca mi se pare o mare porcarie. Unele melodii din lista nici n-au solo-uri atat de killer, si altele nu sunt deloc crap. Nu inteleg cine a facut topul ala, dar intr-o perioada in care billy joe armstrong e considerat mare chitarist n-ar trebui sa ma mire nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts