www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Underlondon 2

Recommended Posts

Guest domnul Rig
Posted

Wikipedia zice ca Motormark s-au despartit recent. Am dat mai la emagic cum ca care-i treaba dar inca n-au raspuns.

Guest lehel
Posted

Damn! Toate showurile misto se tin in Bucuresti :) . La noi, la Tg-mures, nu vine nici dracu'.

Posted (edited)

am fost si eu ... ma gandeam ca amsterdams o sa fie naspa, cu toata ca speram din tot sufletu sa nu fie... pana la urma au fost cei mai ok din toata seara...

si asta nu e un compliment. pe ansamblu a fost un r***t.. invatati frate dracu sa cantati si sa scrieti cantece. hai , gata.

am castigat o invitatie de la 24fun ca altfel nu dadeam bani :)

da fu cam timp pierdut

Edited by Stiv
Posted

eu am facut in asa fel incat sa ratez the amsterdams (am stat la cybermental si am tras de timp si am ajuns la preoteasa exact cand au terminat the amsterdams).

twisted mark a fost ok, dragutei, quite uk :)

iar motor mark a fost super!! mi-a placut extrem de mult miscarea scenica si atmosfera creata

@stiv: stiu deja sa scrie si cante, dupa cum ai observat (desi in opinia ta umila ei nu stiu, dar e doar opinia ta); ia zii, tu ce ai facut in sensul asta? (scris si cantat)

Posted

da bai susceptor, m-ai prins, sunt un frustrat, ma bucur ca te-ai simtit tu bine si ti-a placut atmosfera creata.

da eu ma gandeam ca o sa fie si niste muzica. faptul ramane ca din toti vocalii nu stia nici unu sa cante inca. ceea ce nu e esential da tre sa fie salvat de compozitii macar. io am auzit un fel de house aseara acolo. nici un pic de inspiratie.

Posted

@rigoletto: hai ma, ce naibii, de unde ai scos ca o sa iasa flame?

@stiv: pe scurt, oamenii fac bine ceea ce fac, dovada ca cei prezenti stiau pt ce vin (unlike you, care ai primit invitatie :)). daca nu iti place si daca nu ai nici o treaba cu genul, de ce te bagi? pt ceea ce voiau ei sa faca, stiau sa cante si stiau sa compuna.

(ma rog, asa sunt eu cu nu-metal si harcor, dar sa zicem ca as avea anumite motive mai mult sau mai putin fondate)