Guest domnul Rig Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 29 martie @ preoteasa: Motormark Twisted Charm The Amsterdams http://www.underlondon.ro/editia2/
Guest domnul Rig Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Wikipedia zice ca Motormark s-au despartit recent. Am dat mai la emagic cum ca care-i treaba dar inca n-au raspuns.
Susceptor Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 (edited) daca o fi asa, sunt curios cine va veni in locul lor. eu pentru ei veneam... (ma rog, nu numai...) Edited March 27, 2007 by Susceptor
Guest lehel Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Damn! Toate showurile misto se tin in Bucuresti . La noi, la Tg-mures, nu vine nici dracu'.
Susceptor Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 (edited) asaaa....a fost UBER!! si da, au venit cei de la Motor Mark (am fost si la Cyber Mental inainte - misto sculele vazute) mai multe pareri (eventual detaliate) nu pot fi date acum, intrucat sunt prea obosit. Edited March 29, 2007 by Susceptor
Guest Stiv Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 (edited) am fost si eu ... ma gandeam ca amsterdams o sa fie naspa, cu toata ca speram din tot sufletu sa nu fie... pana la urma au fost cei mai ok din toata seara... si asta nu e un compliment. pe ansamblu a fost un r***t.. invatati frate dracu sa cantati si sa scrieti cantece. hai , gata. am castigat o invitatie de la 24fun ca altfel nu dadeam bani da fu cam timp pierdut Edited March 29, 2007 by Stiv
Susceptor Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 eu am facut in asa fel incat sa ratez the amsterdams (am stat la cybermental si am tras de timp si am ajuns la preoteasa exact cand au terminat the amsterdams). twisted mark a fost ok, dragutei, quite uk iar motor mark a fost super!! mi-a placut extrem de mult miscarea scenica si atmosfera creata @stiv: stiu deja sa scrie si cante, dupa cum ai observat (desi in opinia ta umila ei nu stiu, dar e doar opinia ta); ia zii, tu ce ai facut in sensul asta? (scris si cantat)
Guest Stiv Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 da bai susceptor, m-ai prins, sunt un frustrat, ma bucur ca te-ai simtit tu bine si ti-a placut atmosfera creata. da eu ma gandeam ca o sa fie si niste muzica. faptul ramane ca din toti vocalii nu stia nici unu sa cante inca. ceea ce nu e esential da tre sa fie salvat de compozitii macar. io am auzit un fel de house aseara acolo. nici un pic de inspiratie.
Susceptor Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 @rigoletto: hai ma, ce naibii, de unde ai scos ca o sa iasa flame? @stiv: pe scurt, oamenii fac bine ceea ce fac, dovada ca cei prezenti stiau pt ce vin (unlike you, care ai primit invitatie ). daca nu iti place si daca nu ai nici o treaba cu genul, de ce te bagi? pt ceea ce voiau ei sa faca, stiau sa cante si stiau sa compuna. (ma rog, asa sunt eu cu nu-metal si harcor, dar sa zicem ca as avea anumite motive mai mult sau mai putin fondate)
Recommended Posts