www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Rotting Christ La Timisoara


Guest hypnos
 Share

Recommended Posts

Guest hypnos

salut! prob ati auzit, pe 9 aprilie - concert rotting christ la tm, biletu e 35lei... cine merge? ne-am putea aduna mai multi sa mergem impreuna? vreau sa merg neaparat, si n-am cu nice... ca ''my fellow rocketzi'' ori nu asculta rotting ori i-au vazut cand au concertat cu moonspell la olimpia... pls cei din tm reply!

post-989-1174847341_thumb.jpg

Edited by hypnos
Link to comment
Share on other sites

Guest Distorsed

Da concertu din 9 mai nu e la Cluj??

 

 

 

acuma am citit afisul...scuze da stiam ca in 9 e la Cluj...de fapt asta spun totzi din zona

Edited by Distorsed
Link to comment
Share on other sites

so i guess no rotting christ fans here... :)

 

 

Mie mi-au placut mult..nu am mai ascultat dupa "Triarchy of the lost lovers". Oricum, tare trupa. Din pacate e prea departe pentru mine altfel cred ca as fi venit.

Si apropo MirceaNo1 daca nu stii despre ce e vorba de ce postezi aiurea? Don't judge a book by its cover. Nu te repezi sa critici pana nu vezi despre ce e vorba :)

Edited by Radu i
Link to comment
Share on other sites

Guest MirceaNo1
Mie mi-au placut mult..nu am mai ascultat dupa "Triarchy of the lost lovers". Oricum, tare trupa. Din pacate e prea departe pentru mine altfel cred ca as fi venit.

Si apropo MirceaNo1 daca nu stii despre ce e vorba de ce postezi aiurea? Don't judge a book by its cover. Nu te repezi sa critici pana nu vezi despre ce e vorba :)

 

numele trupei spune totul..nu ma intereseaza mai mult.

Link to comment
Share on other sites

Guest hypnos

nici nu sti ce vrea sa insemne numele trupei dak ai fi vazut interviul cu sakis unde spune la ce se refera prin rotting christ, probabil aveai alta parere.. in fine... De gustibus non est disputandum...

 

iti recomand sa asculti ''If It Ends Tomorrow'' sau ''You my Flesh'' cu versuri...

 

take care!

Edited by hypnos
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Concert satanist de Paste http://www.presa.tv/go.php?id=764

 

:)

 

Ia citeste matale aci:

 

Ziarul Clujeanului

 

Rotting Christ, fara incidente

 

aparut: 11 Aprilie 2007

 

 

 

Articol de: Aida ILIE

 

"Clujul a fost duminicã seara martorul unui show de muzicã "grea". Trupele de black metal Rotting Christ, Suicidal Angel, Mass Infection ºi Hathor au "zguduit" clubul Roland Garros. Contrar informațiilor conform cãrora muzica artiºtilor de la Rotting Christ provoacã automutilare în rândul spectatorilor, muzicienii au oferit clujenilor un concert "paºnic". "Pletoºii" din primele rânduri au dat din cap în ritmul muzicii, iar ceilalți rockeri au ascultat, cuminți, melodiile. Trupa împlineºte 20 de ani de existențã, timp în care a scos pe piațã 11 albume. Cel mai recent material din discografia formației este Theogonia, care include elemente etnice ºi tradiționale cu originea în istoria veche greacã ºi se evidențiazã prin sunetul puternic al chitarelor."

 

 

 

 

 

Asta dupa ce initial scrisesera:

 

 

Ziarul Clujeanul

 

Concert satanist de Paste

 

aparut: 06 Aprilie 2007

 

O trupã cu un puternic mesaj anti-creºtin va cânta, duminicã, într-un club clujean * În strãinãtate, fanii "Rotting Christ" s-au automutilat în timpul concertelor lor

 

 

Articol de: Claudia STÃNESCU

 

"Creºtinitatea este cel mai rãu lucru care s-a întâmplat în istoria umanitãții" este doar una din opiniile lui Sakis, chitarist ºi solist al unei trupe care îºi spune Rotting Christ, ceea ce în traducere liberã înseamnã "Isus putrezind". Aceastã formaºie a fost chematã se cânte la Cluj exact în duminica de Paºte, împreunã cu alte patru trupe, cu nume care de care mai sugestive - Suicidal Angel (Înger sinucigaº), Mass Infection (Infecție în masã), Kratos ºi Hathor.

 

De ce chiar de Paºti? "Mãcar oamenii aºtia au o relație cu Cristos. Dacã te declari anti ceva înseamnã cã te raportezi la acel ceva ºi, prin urmare, înseamnã cã crezi în el. Sã nu vorbim de faptul cã muzica lor vine din suflet. Ca sã fiu sincer, mie mi s-a fãcut oferta sã vinã ºi eu am acceptat, cã am un club de condus ºi niºte salarii de dat, atâta tot, iar cine vrea sã-ºi petreacã seara de Paºti la concert este liber sã o facã", explicã Claudiu Mãrginean, patronul clubului în care vor cânta formațiile menționate.

 

Trupa Rotting Christ, din Atena, care se încadreazã undeva între black ºi dark metal, s-a înființat în anul 1987. Rockerii au devenit cu adevãrat cunoscuți dupã turneul "Fuck Christ" din anul 1993, care s-a soldat cu multe "victime", la propriu, pentru cã în timpul concertelo fanii au început sã se automutileze. Prin urmare, evenimentele muzicale au umplut nu doar cluburile, ci ºi spitalele din zonã!

 

Atac la Bisericã

"Acest incident se înscrie în ºirul atacurilor la adresa bisericii, este chiar un afront direct", spune diaconul Daniel Avram, purtãtorul de cuvânt al episcopiei greco-catolice. "E îngrijorãtor cã acest concert va avea loc chiar în seara de Paºti. Este într-adevãr o blasfemie. Pe mine, ca ºi creºtin, mã deranjeazã sã aud aºa ceva, dar trebuie sã respectãm libertatea fiecãruia de a face ce vrea de sãrbãtori", continuã acesta.

 

Pãrintele Bogdan Ivanov, purtãtor de cuvânt al Mitropoliei Clujului, spune cã nu are un punct de vedere oficial, deoarece nu ºtia despre acest concert.

 

Mai tranºant, reprezentatul romano-catolicilor, Korom Imre, afirmã cã organizarea unui astfel de eveniment este scandaloasã. "Este pur ºi simplu o desconsiderare a mesajului creºtin, cu toate cã timp de douã milenii creºtinismul a avut cea mai mare importanțã pentru oamenii, ba mai mult, aº zice chiar cã este cel mai minunat lucru în istoria omenirii. Acest concert este o lipsã de respect, culturã ºi bun-simț fațã de oamenii creºtini, adicã fațã de majoritatea lumii. O minoritate vrea sã denigreze creºtinismul tocmai prin astfel de acte", explicã sursa citatã.

 

Chefuri în Vinerea Mare

Clujenii care aleg sã se distreze în oraº înainte de înviere au astãzi o mulțime de opțiuni. La clubul Obsession va mixa DJ Claus, iar clubul The King va gãzdui o serie de concerte în care vor evolua pe scenã trupa maghiarã HetkoznaPI CSAladasok, punkerii Los Pogos ºi Perforalt Vakbelgyulladas, al cãrei nume s-ar traduce "Apendicitã perforatã". Rãmâne de vãzut câți clujeni vor prefera postul, ºi câți concertele din oraº.

 

Parca sunteti niste babe evlavioase speriate de bombe... :)

 

:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.