Guest Necro Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 (edited) Sunt (ne)ferictitul posesor al unei chitare electrice facute la Reghin copie dupa modelul Stratocaster pe care o am cam de un an (am luat-o de la un prieten in schimbul sumei de 2 mil de lei) si cu care obisnuiam sa exersez.Problema e ca aproximativ acum o luna am scapat-o pe parchet.In exterior a ramas intacta (logic...doar cantareste cat 3 Straturi la un loc ),ea a cazut si cumva pe orizontala,dar se pare ca dozele (cred yo) nu mai functioneaza.Adica in momentul in care o conectez la amp/pc fie cu sau fara pedala in loc sa functioneze genereaza un brum puternic care se intensifica in momentul in care ating corzile.Am mai patit o chestie asemanatoare cu ea fara sa mai fie nevoie s-o scap,am desfacut-o am constatat ca nu are nici o problema si am reasamblat-o continuand apoi sa functioneze fara nici o problema.Am defacut pickguardul si de data asta m-a uitat in interior,am cuplat fiecare doza in parte la iesire ca sa vad daca macar una functioneaza,dar fara rezultat.Am mai auzit despre o intamplare asemanatoare tot in cazul unei copii de Strat facute la Reghin,cand posesorul a scapat-o "in picioare" de data aceasta si la fel in loc sa functioneze incepuse sa bage un brum puternic. M-ar interesa ceva sfaturi in cazul in care credeti ca mai e posibila remedierea acestei probleme (care dupa parerea mea vine de la dozele chitarei desi nu le-am masurat).Chitara suna oarecum bine pe un simulator de chitara acustica spre exemplu si pt mine momentan ar fi o pierdere destul de mare pana in momentul in care o sa reusesc sa-mi achizitionez alta chitara. :-? Deci daca v-ati mai confruntat cu aceasta problema va rog spuneti-mi si mie cam ce e de facut in cazul asta (si desigur daca mai e ceva de facut). Multumesc anticipat! Edited March 25, 2007 by Necro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 Eu cred ca e un scurt-circuit sau un fir dezlipit. Poate e "fier pe fier" undeva. Ia sa te uiti, de curiozitate. Cablul tau e bun? Ampul? Am si eu un Reghin si l-am scapat de "n" ori pe jos, dar nu a patit niciodata nimic in afara de mici zgarieturi. Rugina nu piere... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Necro Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 Da se pare ca ai avut dreptate.Una din cauzele problemei era chiar cablul care se deslipise atunci cand am scapat chitara (ultimul lucru la care ma asteptam).Totusi cand am probat cu alt cablu chitara mergea nomai ca brumul era acelasi.Am scapat de el abia cand am rearanjat niste conexiuni in interior... Multumesc pt sugestia de a verifica cablu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts