robi telecaster Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 (edited) Pret: 299 RON Localitate: Arad Contact: 0742703416 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara se prezinta bine este functionala cu foarte putine urme de uzura ne zgariata,lovita, ciobita Un ton frumos cald cu un sustein lung ,Doza piezo a fost scos ptr un alt proiect iar cheile inlocuite cu un alt set de chei Cred ca a fost retastata sau i s-a facut fret leveling ptr ca tastele arata foarte bine, Ofer si o husa cadou Pretul este negociabil Edited January 31, 2018 by robi telecaster
Seriosul Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 http://www.bancodeglistrumenti.com/it/prodotti/13842-eko-as-25-e-chitarra-acustica.htm
Seriosul Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 - off-ulet topic: Nu doresc si nu intentionez sa intru in polemica. Interventia mea afost de natura informationala, implicit de sprijin ptr. un tanar, necunoscut,, DAR coleg de breasla (informatia obtinuta, printr-un simplu search... venea in intampinarea unui potential comparator, in urma sesizarii unei inadvertente din anunt). O intrebare retorica se impune (sau logica elementara?!): de ce , daca "scorul asta" e asa mic(cu toata incarcatura informationala, de altfel adecvata a anuntului), trebuie... poluat un anunt? -on topic: Chitara e un exemplar entry level, al carei pret fixat e ok(mai ales ca e si negociabil), ''deficienta'' tehnica e remediabila. Estetic (chestiune de gust) nu e atat de important, atata timp cat instrumentul e folosit ptr studiu si aprofundare: dar e . Gat confortabil. Eko , produs si de Korea (by Eko)...Unde a fost produsa?...Mister...Cert e ca nu-n China
robi telecaster Posted February 1, 2018 Author Posted February 1, 2018 Ms de ajutor. Seriosul Am scris made in italy ptr ca scrie italy pe eticheta vezi poze nu este fake 100% nu arata asa un fake asta garantez Am pus Pretul asta ptr ca am vazut pe net undeva la 100 euro cu doza piezo ,dar fara cred ca este ok sa cer 299 si negociabil Spor la cantat
robi telecaster Posted February 8, 2018 Author Posted February 8, 2018 La prețul asta ofer o alta husa nu cel din poza mai vintage
robi telecaster Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 Se poate inchide Deschid un topic la electroacustice am pus doza piezo inapoi....
ady marius Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 salut, ce pret ar avea cu doza piezo? niste poze?
Recommended Posts