Stefan Vasile Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Salut! Suntem 3 tipi care compensează experiența cu foarte mult entuziasm si care abordeaza stilurile din titlul anunțului. Ne-ar plăcea să-l găsim pe al patrulea entuziast care sa vina cu vocea lui si sa umple niste piese deja compuse, dar cu loc generos pentru o line vocală așa cum se cuvine. Ne place mult energia muzicii pe care o facem, dar nu suntem doctori in ale muzicii. Atenție, la repetiții se cântă si se bea bere! Obs. : avem peste 30 de ani Contact: Ştefan - 0771101500, steffan.vasile@gmail.com
Stefan Vasile Posted January 19, 2018 Author Posted January 19, 2018 Las aici si o mostra din ce cantam. Este trasa destul de slab, cu un GoPro, insa iti poti face o idee. Cheers! 1
Stefan Vasile Posted February 13, 2018 Author Posted February 13, 2018 btw, demersul nostru nu le exclude nicidecum pe fetele cu atitudine . Am zis sa fac această menţiune, întrucât nu pot edita titlul anunţului, să-l fac fac mai explicit. Cheers!
Alex Plingu Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 Salut, numele meu este Alex, sunt vocal si deja va plac energia voastra pe care am simtit-o din mesaj si confirmata cu video. Well cam asta am facut pana acum : https://www.youtube.com/channel/UC-E46ocVT-EmOeIE6aYp89A M-am saturat de orgolii si chiar caut oameni misto cu care sa-mi petrec timpul cantand.
Recommended Posts