mariusfilip Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 Pret: 2300 Euro Localitate: Bucuresti Contact: 0757012475 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Achizitionata in 24.08.2016 de la magazinul http://www.audioelectric.de (detin factura), clapa arata ca si noua, fara semne de uzura sau folosinta, nu a a fost folosita la evenimente, doar in casa, sincer, inca nu am reusit sa descifrez nici macar jumatate din posibilitatile ei. Mi-a luat cam mult, dar am ajuns la concluzia ca e prea complicata pentru ce am nevoie ( folosesc o Yamaha Tyros 5 ). Se vinde impreuna cu un case la comanda nou, manere pe toate partile, roti de silicon si husa noua. Pret fix, nu sunt interesat de niciun schimb. Se poate vedea in Sector 4, Berceni, Lamotesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusfilip Posted February 7, 2018 Author Share Posted February 7, 2018 Update pret, 2200 euro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusfilip Posted June 28, 2018 Author Share Posted June 28, 2018 Vandută Trimis de pe al meu XT1635-02 folosind Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts