mad_max924 Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Pret: 800 Localitate: bucuresti Contact: 0745100664 Link producator: ling cha puk musical instruments Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi noroc oameni buni,bag la vanzare un squier standard coreean din 95,este vorba de legendarul 50 anniversary gold logo corpul este din arin(credeti-ma, am verificat cu smirghel) iar gatul din artar tehnic as zice k e de nota 9 estetic nu ma pronunt griful e drept,freturile sunt super ok actiunea e 1,5mm potul de volum l-am schimbat cu un alpha cts style tremolo este wilkinson cu sustain block marit din otel,cheile originale erau sub orice critica asa ca le am schimbat si pe ele la doze nu am mai ajuns ca mi au intrat alte chitari pe mana intre timp asa ca ii las pe altii sa munceasca la ea adevarul e ca in afara de niste doze mai bune nu prea mai ai ce sa i faci se poate vedea si incerca la mine acasa in zona cartier andronache sectorul2 culoarea s-a vrut daphne blue dar daphne era fugita de acasa cand a fost vopsita chitara chitara a apartinut celebrei chitariste coreene Nam Su Tien pretul este negociabil in principiu as dori sa o vand,la schimb m-ar inetresa doar chitara tip les paul mare respect rgc 5 4
Recommended Posts