Guest gnrmarius Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 (edited) Ce parere aveti de Peavey-ul asta: http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...ndProductID=260 si de Laney-ul asta: http://www.thomann.de/gb/laney_lv100.htm Care din ele se merita luat? Mai am o varianta cu VOX ad30vt : http://www.thomann.de/gb/vox_ad30vt_valvet...tarrencombo.htm dar are difuzor de 10" si stiu ca sunt mai bune alea de 12". Ce ziceti? Mercix!!! Edited March 20, 2007 by gnrmarius Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 cam greu de comparat, tu ai pus aici 3 amplificatoare de puteri diferite...defapt ce anume te intereseaza la ele?!...puterea sau calitatea?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gnrmarius Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 cam greu de comparat, tu ai pus aici 3 amplificatoare de puteri diferite...defapt ce anume te intereseaza la ele?!...puterea sau calitatea?! Nu conteaza puterea, sa fie peste 30w in principiu, ma intereseaza calitatea sunetului...si mai ales sa stiu daca e justificata diferenta de la 10" la 12" la difuzoare! Dilema mea e urmatoarea: sa iau Vox-ul cu o mie de efecte, 30w si difuzor de 10" - sau sa iau Laney-ul, fara efecte, mai puternic dar si cu un difuzor de 12". Soundul primeaza, ma intereseaza un sound cat mai de calitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 pai daca zici ca nu conteaza puterea, io unu as zice ca vox-ul suna cel mai curatzel...oricum la solid state nu se pune problema de fortaj ca la cele cu lampa unde un amp de 100W ti-ar fi pus probleme la acest capitol spre deosebire de unul mai mic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gnrmarius Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 M-ar fi interesat daca si amp-ul ala de la Laney e bun de ceva...ca de Vox auzisem numai de bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronniefrown Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Eu nu mi-as lua amp cu efecte pe el....recomand Peavey, nu pot sa-mi dau cu parerea despre Vox si Laney ca nu le-am auzit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anghelescu Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 hmm daca as fi fost in locul tau ...as lua laney..am auzit lucruri bune despre ei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
comanel Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 pe voxul ala am cantat odata doar cu chitara si efectele lui... suna bine doar crunch-ul si cleanul.. restul efectelor sunt odioase Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts