Guest arosulescu Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Concert de binefacere organizat pentru o fetita de 3 ani. Fetita este oarba de la varsta de 6 luni datorita unei anomalii congenitale si necesita interventie chirurgicala - transplant de cornee - la clinica de chirurgie oculara Centrul oftalmologic OCULUS din Bucuresti. In vederea ajutarii fetitei pentru a acoperi cheltuielile operatiei, artistii clujeni vor da un concert pe data de 24.03 la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj Napoca la ora 16. Formatiile participante sunt Semnal M, Seven, Cash, Emeric Imre, Joker Man, The Six, Luna Amara. Va asteptam cu drag!
Guest arosulescu Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 aici chiar nu mai se pune problema de genuri muzicale , fitze sau care-i mai artist ... va rugam sa veniti pentru ca e vorba despre cu totul altceva
ciuci Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 dar biletul cat e? ca nu vreau sa vin pana acolo si sa ma trezesc ca nu pot intra ca nu imi ajung banii!!!
ciuci Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 well okei, i'll do my best, vin cu toate fondurile posibile.. sper sa ajunga de bilete
Guest Kirk Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 hai ca mai mult de 10 Ron nu cred ca e... Vin si eu Numai bine!
Guest arosulescu Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 se pare ca e o neintelegere la mijloc... concertul incepe la ora 16 si intrarea este libera . DECI 16 NU 18
Guest awina Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 da chiar a fost super...pogo urlete si alea alea:D intrebare: la ce ora cand si pe ce canal o sa ne dea la TV?
Guest awina Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 deci cand se da la tv ji p ce canal? nu jtie nimeni? da ciuci...da d batranu` c zici:D
Recommended Posts