Alex T. Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Ne numim Purple Blaze, suntem incepatori-intermediate si cantam funk, blues, reggae si combinatii intre ele. Avem cateva piese proprii, vom face si ceva coveruri in curand. Planul este sa ne marim repertoriul de piese si sa incepem sa avem concerte prin diferite localuri din Bucuresti. In viitor speram sa ajungem cat de cat cunoscuti in Romania si sa ne afirmam pe piata muzicala cum putem. Contact facebook : Alex Terbica.
mihairedsky Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 m-as alatura. imi place tematica voastra La 05.10.2017 la 17:03, Alex T. a spus: Ne numim Purple Blaze, suntem incepatori-intermediate si cantam funk, blues, reggae si combinatii intre ele. Avem cateva piese proprii, vom face si ceva coveruri in curand. Planul este sa ne marim repertoriul de piese si sa incepem sa avem concerte prin diferite localuri din Bucuresti. In viitor speram sa ajungem cat de cat cunoscuti in Romania si sa ne afirmam pe piata muzicala cum putem. Contact facebook : Alex Terbica. m-as alatura. imi place tematica voastra
Alex T. Posted July 16, 2018 Author Posted July 16, 2018 5 minutes ago, mihairedsky said: m-as alatura. imi place tematica voastra Man sorry dar nu mai e valabil :( S a dizolvat trupa de atunci
Recommended Posts