razvanciub8a Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Pret: 2000 Localitate: București Contact: 0761756847 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Amplificator Combo, 4 canale, 150W cu pre-amp lampă, final tranzistori, FX Loop, 16 Efecte Digitale incorporate, cu Footswitch inclus! Primul meu amp, îl am de prin 2006 (aprox.), i-am schimbat difuzorul în 2008 (aprox.) la service (cu același model ca cel de pe el, dacă sunteți interesați îl desfac și-l pozez frumușel). Canal I : Acoustic Simulator (ăsta mi se pare de-a dreptul impresionant, merită ascultat puțin, găsiți pe YT) Canal II : Clean (mișto pe crunch + ceva booster sau OD în față) Canal III : OD1, început de Gigi. Canal IV : OD2, more GIGI! Efectele de care dispune (diferite pentru Canal I,II vs Canal III,IV, practic ca 2 inserturi separate) se pot vedea în poziki. Vreau să-l dau pentru că în live folosesc altele și e PREA MARE ca să-l țin ca mobilă în casă și practice amp... Merită să fie cântat măcar la repetiții + pe scenă. E perfect pentru începători cu trupe care vor să se ridice peste tobă, dar și pentru avansați, în live. Sună bine în combinație cu pedale!https://www.youtube.com/watch?v=h0VDMxTYDOc Are 150W, deci e seism în bloc dacă-l dau mai tare de 2... Estetic: 9/10 Funcțional: 10/10 Vă pup! PS: Pot face o tombolă online și pentru cana cu Trump.
Recommended Posts