aLittleGuitarist Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Pret: 2000 RON Localitate: Bucuresti Contact: +40721665301 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi A venit momentul să mă despart de una dintre chitările mele de suflet, Ibanez S. La bază fiind un Ibanez S420 scos din fabricație, chitară a suferit nenumărate modificări, singură piesă stock rămânând un potențiometru de volum. Dozele au fost schimbate cu DiMarzio Super Distorsion (bridge), respectiv DiMarzio Evo (neck) pentru a obține un ton cât se poate de echilibrat și versatil. Switch-ul cu 5 poziții a fost înlocuit cu unul cu 3 poziții pentru a fi folosit mai ușor, iar potențiometrul de volum a fost înlocuit cu unul push-pull, putând obține, astfel, 6 poziții ale dozelor. Această chitară m-a însoțit în multe cântări pe care le-am avut, având câteva semne de bune purtare din pricină tehnicilor mai neatenți. În prezent, chitară este echipată cu corzi Elixir Nanoweb de 10-46. Chitară vine la pachet cu o hușa Ibanez de foarte bună calitate și cu un cablu de 6 metri, tot de la Ibanez.
Recommended Posts