ilun Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 chemare mare catre toti forumistii din constanta si prietenii lor amatori de muzica buna gen blues si southern rock cu bestializari pe intreaga gama de instrumente la o mare paranghelie in clubul "La Taclale" sambata asta 17martie mai pe seara gen 9-10 asa...va asteapta 2 seturi de muzica beton si mooolta bere (n-o dam noi din pacate )...BE THERE OR BE SQUARE...maine o sa aflu si cat e intrarea (daca e intrare)
ilun Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 nu va faceti program, maine e marea paranghelie...haideti ca e frumos afara numa bine sa iesiti din casa sa va deplasati la cantare ...va asteptam !!!
horica Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 as ce-as mai veni si eu.....cine stie...........poate ne vedem pe acolo..........vreo adresa ceva de la "ff"
Burb Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 vin eu ......... bem maXXXim ...@horia ma suni pe mine si iti zic... ( e vis a vis de CC ( casa casatoriilor ) ..iar faza cu 2 "f" ...se scrie in italiana ( parca )...acum cine stie
horica Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 @burb:bine ca esti tu destept:) mai ai un pic si .................
Burb Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 mai ma un pic si ........ ...si .... ..sii iar ..daca intelegi
ilun Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 cantare buna, loc ff misto, public ff misto also...multamiri multe lui stulabass pentru sunet si organizare, brigazii cu burb, elethan (sofer bun) blida si toti meseriasii care au mai fost cu noi in excursia asta...io unu m-am simtit ff bine...(poa o fi si de la berea consumata)... ROC!!!
Elethan Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Frate, onoarea mea sa fiu acolo, ne mai vedem cu prima ocazie.Meseriasi sunteti
Burb Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 (edited) blues bun....seara d neuitat... ....am fost si eu groupie pt 2 zile si e super Edited March 19, 2007 by Burb
Dark_star Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Well bv baieti !!!!!!!!!!!!!! D-le Donos trebuie sa facem o sedinta in librarie :)
Recommended Posts