Stratfan Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 Pret: 1700 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0742408715 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Schecter Omen 8 model 2011. Spec-urile le puteti gasi pe urmatorul link: http://www.musiciansfriend.com/guitars/schecter-guitar-research-2011-omen-8-8-string-electric-guitar-old Practic e la fel ca cel din 2017, dar fara binding, cu dot inlays si scara de 26.5". Dozele originale au fost upgradate cu Seymour Duncan Blackouts, ultimele 6 saddle-uri au fost inlocuite cu unele stainless steel, iar capacul de la cavitatea de electronica a fost semnat de Tosin Abasi la un clinic in UK. Starea de uzura este medie - doar swirl-uri de suprafata, cu exceptia unui colt pe spate unde are o lovitura. Desi am grija de chitarele mele, aceasta a fost singura mea chitara functionala timp de aprox. 4 ani si chitara pe care am folosit-o la primele concerte cu Forevermore si cu Asemic in Transition Path Tour. Motivul vanzarii: Am cumparat recent un Ibanez RG2228 Prestige si prefer scara mai lunga si profilul mai subtire de griff. Cu toate acestea, Schecter-ul este o chitara foarte buna (una dintre putinele chitare de 400 - ish euro care vine cu fretwork si setup perfect din fabrica) pe care nu as vinde-o daca nu as avea deja 8 alte chitare. Accesez ff rar RGC, deci va rog sa ma contactati la 0742408715 pentru intrebari suplimentare. Pret: La thomann un Omen 8 si o pereche de Blackouts costa 640 euro (2840 RON), motiv pentru care pretul de 1700 RON ONO mi se pare rezonabil. Las mai jos un scurt demo: https://www.youtube.com/watch?v=UQ2YEgCn_qk
Stratfan Posted July 9, 2017 Author Posted July 9, 2017 Saptamana urmatoare ofer 10% reducere pentru toate item-urile scoase la vanzare
Stratfan Posted November 13, 2017 Author Posted November 13, 2017 UP!!! Ofer 20% reducere doar saptamana asta. Pret nou: 1360 RON
Stratfan Posted December 6, 2017 Author Posted December 6, 2017 Up! Pretul revine la cel initial (1700 RON)
Stratfan Posted January 25, 2018 Author Posted January 25, 2018 Up! Accept și schimburi cu echipament de studio mai high end + diferenta din partea mea.
Recommended Posts