ThrashDeath Posted June 23, 2017 Posted June 23, 2017 Suntem o formatie din Bucuresti de rock/synth electronica (imi e greu sa definesc un stil exact, muzica noastra reusind sa se integreze in mai multe genuri), media de varsta este de 23-24 de ani, majoritatea dintre noi cantam de peste 12 ani la instrumente. Existam de aproximativ 3-4 ani , timp in care ne-am axat mai mult pe construirea unui sound si a unui stil propriu, initial noi pusesem problema ca atributile vocale vor fi facute chiar de noi, dar ne dorim o persoana dedicata pe treaba asta cu o voce buna si mai ales idei fiind o trupa in care procesul creativ este foarte intens, nu punem accent neaparat pe experienta cat pe cele spuse mai sus. Daca e cineva interesat sa faca parte dintr-un proiect modern ambitios cu posibilitatea de inregistrari si productii proprii, daca e o persoana care nu se multumeste cu putin, daca exista persoana asta :))) please send a PM si revenim cu mai multe detalii, linkuri, piese, etc.
Alex Plingu Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 Salut, ma numesc Alex, am 29 de ani si sunt solist vocal si imi surade ideea voastra ce am facut pana acum: https://www.youtube.com/channel/UC-E46ocVT-EmOeIE6aYp89A pt mai multe detalii : 0722774997
Recommended Posts