impy4ever Posted June 14, 2017 Posted June 14, 2017 (edited) Predau cursuri particulare de compozitie muzicala sau instrument (chitara, bas, pian), alaturi de elemente din teoria si istoria muzicii, orchestratie/productie muzicala, la cererea cursantului. Experienta in domeniu din 2004; studii muzicale superioare (compozitie, clasa Mircea Tiberian). Doar in Bucuresti. Cursurile se vor tine preferabil la mine – linga Foisorul de foc. Lasati mesaj privat ca sa putem intra in legatura. Multumesc. Edited June 14, 2017 by impy4ever
impy4ever Posted June 14, 2017 Author Posted June 14, 2017 Mai jos aveti imagini cu citeva lucrari pe care le-am abordat alaturi de cursantii mei.
LuciaJipa Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 Faceti sau ati putea face cumva si negative muzicale ? Am nevoie de o orchestratie rock pentru o compozitie proprie si caut de multa vreme o persoana priceputa.
impy4ever Posted August 30, 2019 Author Posted August 30, 2019 Uneori da, depinde mult de gradul de complexitate al proiectului si (sincer vorbind) cit de apropiat ma simt de el. Sint pe Facebook, v-am gasit acolo si v-am trimis o cerere de prietenie.
Recommended Posts